Openingstijden 08:00 - 18:00
Bezoek ons Bekijk vestigingen
Bel ons 06-46384955

De behandeling

Bij volwassen cliënten stem ik mijn aanpak zoveel mogelijk af op de dagelijkse bezigheden, het (toekomstige) beroep en op de mogelijkheden, verwachtingen en leefwereld van de volwassen cliënt.
Volwassenen bezoeken de praktijk vanwege stemklachten, onduidelijk spreken, ademproblemen. Verder kunnen er problemen bestaan met eten, drinken, slikken en communiceren, zoals deze voorkomen bij bijvoorbeeld niet-aangeboren hersenletsel. Wanneer u een afspraak maakt bij mij, volgt er allereerst een kennismakingsgesprek en een stuk logopedisch onderzoek. Samen besluiten we vervolgens of  logopedische behandeling nodig is. Er wordt een behandelovereenkomst opgesteld waarna de therapie kan beginnen.
Afhankelijk van uw hulpvraag kan dit een kort of langer durend traject zijn. Dit zal allemaal worden besproken tijdens de behandelingen.

Logopedische behandeling gaat op verwijzing van een arts, dit kan een huisarts of een specialist zijn. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar is het ook mogelijk om zonder verwijsbrief een afspraak te maken.

Logopedie is door alle zorgverzekeraars opgenomen in het basispakket. U hoeft zich voor logopedie dus niet extra te verzekeren. Wel is er bij volwassenen allereerst een eigen risico wat moet worden voldaan.

    Maak een afspraak    © 2024 |
    Logopediepraktijk Spreekwijs