Openingstijden 08:00 - 18:00
Bezoek ons Bekijk vestigingen
Bel ons 06-46384955

Corona update

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn er steeds meer maatregelen nodig. Daarom kunnen ook wij helaas geen fysieke behandelingen laten plaatsvinden, maar hebben wij besloten om de behandeling voort te zetten middels Tele-logopedie. U kunt zich daarom als nieuwe cliënt ook aanmelden bij de praktijk, zodat wij de behandeling kunnen opstarten.  Momenteel is er geen wachtlijst. Tele-logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Mocht er door uw arts op medische indicatie een noodzaak zijn voor een aan huisbezoek, dan overleggen wij graag wat hierin de mogelijkheden zijn. Tot nu toe zijn de ervaringen over Tele-logopedie positief en hopen wij de logopedische zorg op deze manier te kunnen continueren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Corona update