Logopediepraktijk Spreekwijs in Renswoude geeft logopedische behandelingen aan jong en ouder. In mijn praktijk staat de hulpvraag van de cliënt, of diens omgeving centraal. Ik kijk naar de beste benadering voor elke volwassene, jongere of elk kind en waar nodig in multidisciplinair verband.
Per 1 september 2017 is de praktijk in het nieuwe eerstelijns gezondheidscentrum van start gegaan. Alles bij elkaar onder één dak met moderne faciliteiten, een goede bereikbaarheid en de ultieme mogelijkheid tot multidisciplinaire samenwerking.
Mijn korte lijntjes onderhouden met de verschillende disciplines in het gezondheidscentrum en erbuiten, maar ook de contacten met de scholen van Renswoude, de kinderdagverblijven in de buurt, de peuterspeelzalen en de ziekenhuizen in Ede en Amersfoort staan hoog op mijn prioriteitenlijst.

Logopediste Renswoude Tyrza de Gans

Over de logopedist in Renswoude

Welkom! Mijn naam is Tyrza de Gans. In 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist. Hierna heb ik in meerdere eerstelijns logopediepraktijken gewerkt. Waaronder de laatste zeven jaar in een eerstelijns gezondheidscentrum in Amersfoort. Ik behandel mensen van alle leeftijden, juist van jong tot oud. Ik heb me naast de reguliere logopedie in verschillende aandachtsgebieden gespecialiseerd. Dat is de preverbale logopedie (d.w.z. eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen), vroege communicatieproblemen bij baby’s en jonge kinderen, stotteren, taalontwikkelings- en articulatiestoornissen bij 0-6 jarigen maar ook ouderen die een CVA of ander niet aangeboren hersenletsel hebben.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici als logopedist en als pre-logopedist. Ik ben lid van de Landelijke Werkgroep 0-2 jarigen en van de beroepsvereniging NVLF.

Voor het maken van een afspraak ben ik goed bereikbaar per mail of telefoon. Ook kan er hier direct een afspraak gemaakt worden. Ik ben op woensdag en vrijdag te vinden in gezondheidscentrum de Taets in Renswoude.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Je ontvangt zo snel mogelijk de nieuwsbrief!

Behandelingen in Renswoude

Vaak wordt gedacht dat logopedie alleen voor kinderen is maar ook volwassenen komen bij Logopediepraktijk Spreekwijs in Renswoude.

Volwassenen

Bij volwassen cliënten stem ik mijn aanpak zoveel mogelijk af op de dagelijkse bezigheden, het...

Kinderen

Als er twijfels bestaan over de ontwikkeling van je kind, of deze reëel zijn of niet, dan voel...