Logopediepraktijk Spreekwijs is vanaf 1 september 2017 gevestigd in het nieuwe eerstelijns gezondheidscentrum de Taets in Renswoude. In dit gezondheidscentrum vindt u onder andere ook de huisartsen, de (kinder-) fysiotherapeuten, de diëtist, de jeugdarts en het consultatiebureau van de GGDrU, het dorpsteam, een bloedprikpunt, de verloskundige en een podotherapeut.

Ik geef logopedische behandelingen aan baby’s, kinderen en volwassenen. In mijn praktijk staat de hulpvraag van de cliënt, of diens omgeving centraal. Ik kijk naar de beste benadering voor elke volwassene, jongere of elk kind en waar nodig in multidisciplinair verband.
Eerstelijns gezondheidscentrum de Taets biedt u alle disciplines bij elkaar onder één dak met moderne faciliteiten, een goede bereikbaarheid en de ultieme mogelijkheid tot multidisciplinaire samenwerking.

Logopediste Renswoude Tyrza de Gans

Over de logopedist in gezondheidscentrum de Taets.

Welkom! Mijn naam is Tyrza de Gans en ik ben sinds 2008 afgestudeerd als logopedist. Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen bij een ZMLK-school, een audiologisch centrum en een ziekenhuis. Ik heb in meerdere eerstelijns logopediepraktijken gewerkt. Waaronder de laatste zeven jaar in een eerstelijns gezondheidscentrum in Amersfoort. Ik behandel mensen van alle leeftijden, juist van jong tot oud. Ik heb me naast de reguliere logopedie in verschillende aandachtsgebieden gespecialiseerd. Te weten de preverbale logopedie (d.w.z. eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen), vroege communicatieproblemen bij baby’s en jonge kinderen, stotteren, taalontwikkelings- en articulatiestoornissen bij 0-6 jarigen maar ook ouderen die een CVA of ander niet aangeboren hersenletsel hebben.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici als logopedist en als pre-logopedist. Ik ben lid van de Landelijke Werkgroep 0-2 jarigen en van de beroepsvereniging NVLF.

Voor het maken van een afspraak ben ik goed bereikbaar per mail of telefoon. Ook kan er hier direct een afspraak gemaakt worden. Ik ben op woensdag en vrijdag te vinden in gezondheidscentrum de Taets in Renswoude.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Je ontvangt zo snel mogelijk de nieuwsbrief!

Logopedische behandelingen in gezondheidscentrum de Taets

Vaak wordt gedacht dat logopedie alleen voor kinderen is maar ook volwassenen komen bij Logopediepraktijk Spreekwijs in gezondheidscentrum de Taets te Renswoude.

Volwassenen

Bij volwassen cliënten stem ik mijn aanpak zoveel mogelijk af op de dagelijkse bezigheden, het...

Kinderen

Als er twijfels bestaan over de ontwikkeling van je kind, of deze reëel zijn of niet, dan voel...